Kopiere data fra en appkonto

1. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet og trykk på Lås opp.

Hvis enheten din kjører Android 6.0 eller senere, støtter autentisering med fingeravtrykk, og dette er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke denne funksjonen for å låse opp hvelvet istedenfor å angi hovedpassordet.

2. Trykk i appens hovedvindu eller sveip til høyre på skjermbildet.

Hurtigtilgangslinjen åpnes til venstre på skjermen.

3. Trykk på Apper på hurtigtilgangslinjen.
  4. Utvide app-oppføringen som inneholder dataen du ønsker å kopiere i vinduet Apper, og gjør en av følgende:
    • Hvis du ønsker å kopiere e bestemt oppføring, trykker du ved siden av den.
    • Hvis du ønsker å kopiere all lagret data i oppføringen, trykker du på  > Kopier alle.

Kaspersky Password Manager kopierer de følgende data til utklippstavlen:

• Navnet til appoppføringen
      • Kontonavn, brukernavn, passord og kommentar for hver konto registrert i oppføringen

Kaspersky Password Manager beholder kopiert data på utklippstavlen i tidsperioden angitt i Kaspersky Password Manager-innstillingene.